Vivian den Hollander

Vivian is moeder van een tweeling en woont in Reeuwijk. Lezen en verhalen verzinnen was altijd al haar grootste hobby en toen ze in het onderwijs werkte, vond ze het heerlijk om haar klas veel voor te lezen en verhalen met hen te verzinnen. Nu is ze al een tijd fulltime schrijfster. Peuterspeelzalen en scholen kunnen niet zonder haar gezellige voorleesboeken, zoals Kiki en Pim, de serie over Lisa en Jimmy en de serie Vliegende start. Ook de boeken over o.a. ridders en piraten, met knutsel- en verkleedtips, zijn populair.

Verder vergeet Vivian de beginnende lezers niet. Haar AVI-series De Effies (over voetbal) en Manege de Roskam (over paardrijden) zijn erg succesvol. Daarnaast schrijft ze natuurlijk ook boeken voor oudere kinderen, zoals de voetbalboeken over Tim en Lindsey en haar nieuwe hockeyserie Supersticks.

Kijk voor meer informatie over Vivian en haar boeken op www.viviandenhollander.nl.

* Boeken winnen? Kijk onder de categorie winnen welke acties momenteel lopen *

Lees ook:De Effies aan de bal – Vivian den Hollander
Lees ook:Een mooie actie
Lees ook:Pip heeft pech
Lees ook:Op stap met De Roskam – Vivian den Hollander
Lees ook:Dansen met Pip – Vivian den Hollander

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>