Dansen met Pip – Vivian den Hollander

Dansen met Pip bevat 3 herkenbare verhalen uit de succesvolle Swing serie van Vivian den Hollander over dansen voor alle kinderen vanaf 6 jaar. De gekleurde tekeningen van Saskia Halfmouw ondersteunen het verhaal en maken het lezen nog leuker!

In dit boek zijn drie succesvolle boeken over Pip en haar dansende vriendinnen gebundeld (alle drie AVI E3). In Pip wil dansen wil Pip graag op ballet. Maar haar moeder vindt haar veel te wild. Daarom gaat Pip op voetbal. Ze vindt er niet veel aan. Dan heeft ze de kans om haar te schoenen ruilen. Voor een danspakje!

In Pip heeft pech struikelt Pip vlak voor een belangrijke uitvoering. Kan ze nu nog wel meedoen? En in Olé, Pip! is juf Kim jarig. Pip bedenkt een dans. Fredo speelt erbij op zijn gitaar en Pip trekt een echte Spaanse jurk aan. Maar als het zover is, wil Fredo ineens niet meer. Durft Pip nu nog wel?

Titel: Dansen met Pip
Serie: Swing
Auteur: Vivian den Hollander
Uitgeverij: Van Holkema & Warendorf
ISBN: 9789000350322
Voor beginnende lezers (AVI E3).

Lees ook:Swingende nieuwe AVI-serie van Vivian den Hollander!
Lees ook:Pip heeft pech
Lees ook:Een roos voor Pip – Vivian den Hollander
Lees ook:Een giraf kan niet dansen – Giles Andreae
Lees ook:Wat dansen we heerlijk – Toon Tellegen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>