Connie Palmen wint De Inktaap 2017

Na maanden van lezen, debatteren en stemmen is het dan eindelijk bekend: De Inktaap 2017 ging ditmaal naar Connie Palmen voor haar boek Jij zegt het! Haar roman werd door ruim 1.500 scholieren uit Nederland, Vlaanderen, Suriname, Aruba én Curaçao uitgeroepen tot absolute favoriet.

Connie Palmen ontving de prijs in deSingel te Antwerpen in het bijzijn van duizend scholieren. De overige genomineerden waren Het hout van Jeroen Brouwers, Fansi’s stilte van Tessa Leuwsha en Malva van Hagar Peeters.

De jury van De Inktaap bestaat uit scholieren uit het gehele Nederlandse taalgebied. De deelnemers komen uit Nederland, Vlaanderen, Suriname, Curaçao en Aruba. De meeste schooljury’s bestaan uit 10 tot 15 leerlingen. Alle schooljury’s samen vormen de jury van De Inktaap.

Lees ook:Inktaap 2009: Het schervengericht
Lees ook:Nominaties De Inktaap 2010 gekend
Lees ook:Nominaties Inktaap 2011
Lees ook:Nominaties Inktaap 2011
Lees ook:De Dag van de Jonge Jury 2009: woensdag 15 april

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>