Mijn eerste kijkboekje

dierenkleurenvoertuigenwoorden

.

.

.

.

.

.

Priddy maakt woorden leren extra leuk!

De boeken die Roger Priddy maakt kenmerken zich door een hoog educatief gehalte voor de allerkleinsten. Ze zijn altijd kleurrijk, herkenbaar en vrolijk.

Bij Van Goor verschijnen er nu vier titels waarbij kinderen spelenderwijs nieuwe woorden leren. In Mijn eerste kijkboekje Dieren leren kinderen onder andere welke dieren er om het huis leven, welke dieren ze in het wild tegen kunnen komen en welke dieren er op de boerderij voorkomen.

Met ongeveer veertig woorden in het boek leren kinderen in Mijn eerste kijkboekje Kleuren welke verschillende kleuren bepaalde objecten hebben, zoals gele bananen, blauwe treinen, oranje vissen en rode auto’s.

In Mijn eerste kijkboekje Voertuigen leren peuters met dit stevig uitgevoerde en handzame boek welke voertuigen ze onderweg tegen kunnen komen. Zoals een tractor, een bulldozer, een luchtballon en een politieauto.

In Mijn eerste kijkboekje Woorden leren kinderen aan de hand van de duidelijke, vrijstaande foto’s nieuwe woorden. Bijvoorbeeld hoe verschillende vormen heten, wat er in hun kamer staat, welk speelgoed ze hebben en wat voor kleren ze dragen.

Titel: Mijn eerste kijkboekje
Auteur: Roger Priddy
Aantal pagina’s: 20
Uitvoering: kartonboekje

[isbn]9789047512486[/isbn]

Lees ook:Voelboekjes: Kleuren, Woorden, Vormen en Cijfers
Lees ook:Mijn eerste 100 dieren flapjesboek – Roger Priddy
Lees ook:Tel je mee? Kleuren – Roger Priddy
Lees ook:Mijn grote zoekboek
Lees ook:Cijfers kleuren vormen – Roger Priddy

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>