Tel je mee? Kleuren – Roger Priddy

Met het leerzame boek Tel je mee? Kleuren van Roger Priddy leren jonge kinderen spelenderwijs tellen en kleuren herkennen. De realistische, kleurrijke foto’s staan garant voor uren kijk- en leerplezier.

Door de verschillende tabjes op kleur, de verscheidenheid aan zoekplaatjes en de rekenen sorteercomponent is dit een bijzonder en aansprekend boek voor peuters. De realistische foto’s zorgen voor snelle herkenbaarheid en begrip. Het stevige kartonboek bevat twee leerelementen: kleuren herkennen en leren tellen.

Titel: Tel je mee? Kleuren
Auteur: Roger Priddy
Uitgeverij: Van Goor
ISBN: 9789000351329
Voor kinderen vanaf 2 jaar.

Lees ook:Tel je mee? Voertuigen – Roger Priddy
Lees ook:Cijfers kleuren vormen – Roger Priddy
Lees ook:Mijn eerste 100 boerderijwoorden – Roger Priddy
Lees ook:Voelboekjes: Kleuren, Woorden, Vormen en Cijfers
Lees ook:Mijn eerste 100 dieren flapjesboek – Roger Priddy

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>