Sydney

Sydney is vernoemd naar de stad waar zijn vader en moeder elkaar voor het eerst kusten. Sydneys moeder wilde er altijd een keer naar terug, maar dan ineens gaat ze dood. Sydney besluit om zelf te gaan. Zonder een woord te zeggen tegen zijn broers en zijn vader gaat hij op pad. Samen met zijn hond Vivaldi. Maar wanneer de buschauffeur hem weigert mee te nemen omdat hij te jong is om alleen te reizen en omdat hij Vivaldi bij zich heeft, valt zijn hele plan in duigen. Dan ontmoet hij de voortvluchtige Tipper, die ook op weg is naar Sydney…

Titel: Sydney
Auteur: Harmen van Straaten

[isbn]9789048805754[/isbn]

Lees ook:Tipper, Tijgerbaby en de rest
Lees ook:Tipper, Tijgerbaby en de tarantroela heks – Kathleen Vael & Noëlle Smit
Lees ook:The Pointless Book 2 – Alfie Sydney Deyes
Lees ook:Paco en Vivaldi – Magali Le Huche
Lees ook:Trailer: Inkheart

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>