Tipper, Tijgerbaby en de tarantroela heks – Kathleen Vael & Noëlle Smit

Avontuurlijk, lachwekkend en zeer origineel voorleesboek voor iets oudere kleuters.

Tipper, Tijgerbaby en haar moeder krijgen een beer op de thee. Het circus lijkt compleet. Maar dan duikt de Tarantroelaheks op…

Tipper is terug! Samen met haar vriendjes komt ze weer voor grote verrassingen te staan. Want wat doe je als je plotseling een circusbeer in je badkamer aantreft die door je moeder ontvoerd is uit de dierentuin, omdat de arme beer zich doodschaamde zonder kleren aan? Of als een strenge burgemeester het huis van een lieve heks en haar talloze zwerfdieren wil afbreken om een snelweg aan te leggen? Tipper, Tovertijntje en Tanner trekken eropuit en komen erachter dat niet alles is wat het lijkt…

Het prentenboek is lekker dik, met korte hoofdstukken zodat je er elke avond eentje kan voorlezen. Door de vrolijk gekleurde heldere illustraties is dit voorleesboek echt een feest voor allebei. Het is lekker gek, vrolijk en fantasievol.

Titel: Tipper, Tijgerbaby en de tarantroela heks
Auteur: Kathleen Vael
Illustraties: Noëlle Smit
Uitgeverij: Moon (Dutchmedia)
ISBN: 9789048815685
Vanaf ongeveer vijf jaar

Lees ook:Tipper, Tijgerbaby en de rest
Lees ook:Het dubbeldikke voorleesboek van Dikkie Dik + dvd – Jet Boeke
Lees ook:Noek, de never nooit heks – Judy Voogd
Lees ook:Heks Marjol – Patricia David
Lees ook:Recensie: Dikkie Dik Dierendokter – Jet Boeke

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>