Arthur en de Minimoys vanavond op TV

Arthur_and_the_Invisibles_PosterDe magische wereld van Besson is vanavond op de televisie te zien. Om 20.30 op RTL 8 kun je genieten van Arthur en de Minimoys.Het verhaal is geschreven en verfilmd door regisseur Luc Besson, onder andere bekend van Nikita en The fifth element. Een bijzonder avontuur dat van begin tot eind jong en oud in zijn greep houdt.

De tienjarige Arthur woont samen met zijn oma op het platteland. Een aannemer wil het land kopen om alles plat te gooien en er huizen op te bouwen. Arthur kan maar één manier bedenken om het huis van zijn oma te redden: het vinden van de geheime schat die zijn opa heeft verstopt. Om deze schat te vinden moet hij beginnen aan een fantastische reis, waarbij hij een magische wereld ontdekt waar kleine wezens wonen.

Ik weet al dat mijn tv vanavond op RTL 8 staat. Leuk zo’n film met Freddie Highmore. Hij speelde ook in Charlie and the Chocolate Factory, The Spiderwick Chronicles en August Rush. Die laatste is overigens een hele mooi film!

Lees ook:Trailers: Arthur en de wraak van Malthazard
Lees ook:Trailer: Heksje Lilly – De draak en het magische boek
Lees ook:Heksje Lilly en de geheime wezens – KNISTER
Lees ook:Arthur en de tattoo van Wolf (Familie Staartjes 2) – Kaat Vrancken
Lees ook:Arthur wordt beroemd – Håkon Øvreås

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>