Trailers: Arthur en de wraak van Malthazard

Arthur en de wraak van Malthazard is het vervolg op Arthur en de Minimoys, gebaseerd op de succesvolle boekenreeks van Luc Besson. Bekijk hieronder de Nederlandse en Engelse trailer.

Arthur heeft lang gewacht op het moment dat hij weer terug kan keren naar de wereld van de Minimoys en zijn geliefde Selenia. In het dorp hebben de Minimoys een feestmaal voor Arthur klaargemaakt en Selenia heeft haar mooiste jurk uit de kast gehaald. Maar als het eindelijk zo ver is, besluit Arthur’s vader de vakantie bij oma op te schorten. Het lijkt erop dat de enige kans voor Arthur om terug te keren naar de wereld van de kleine wezentjes die zijn opa ooit tekende, verloren gaat. Totdat een spin een kleine rijstkorrel in Arthur’s hand achterlaat, met een noodbericht van een onbekende afzender.

Arthur en de wraak van Malthazard is het tweede deel in de avontuurlijke Arthur-trilogie van Luc Besson. De boeken zijn uitgegroeid tot een wereldwijd succes en de combinatie van live action en CGI-geanimeerde karakters maakte van Arthur en de Minimoys (2007) de start van een bijzonder filmproject.

Draait vanaf 9 december in de bioscoop.

Lees ook:Arthur en de Minimoys vanavond op TV
Lees ook:Arthur wordt beroemd – Håkon Øvreås
Lees ook:Arthur en de tattoo van Wolf (Familie Staartjes 2) – Kaat Vrancken
Lees ook:Koning Arthur – Marc Veerkamp
Lees ook:Het gaat me opeten! – Luc Foccroulle

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>