Piratenzoekboek – David Long

Aye aye, kapitein! Haal je vergrootglas boven en maak je klaar voor een zeiltocht over de Zeven Zeeën! Leer alles over het leven op volle zee en onderzoek de belangrijkste gebeurtenissen in de geschiedenis van de piraterij aan de hand van meer dan 200 kleine details.

In dit boek maak je kennis met de beruchtste piraten. Volg Zwartbaard, Captain Kidd, Anne Bonny en andere schurken op hun talloze reizen en word een expert in navigatie, overleven op zee, de Piratencode en schattenjagen. Urenlang speel- en zoekplezier verzekerd!

Titel: Piratenzoekboek
Auteur: David Long
Uitgeverij: Davidsfonds
ISBN: 9789002264481
Voor kinderen vanaf 5 jaar.

Lees ook:Er zit een gat in mijn boek – Hervé Tullet
Lees ook:Pak de boef! – Pronto
Lees ook:Het grote Superjuffie doeboek – Janneke Schotveld
Lees ook:Het complete Ketnet speelboek – Sarah Devos
Lees ook:Goed verstopt! – Elo

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>