Er zit een gat in mijn boek – Hervé Tullet

Er zit een gat in mijn boek is een verrassend en eigenzinnig doeboek van Hervé Tullet dat de fantasie van jong en oud prikkelt. Urenlang speelplezier verzekerd, want de creatieve mogelijkheden zijn eindeloos.

In het midden van het boek zit een gat. Soms is het gat een vergrootglas om insecten te bestuderen, soms is het een zwembad om in te springen, soms is het een reusachtige mond. Maak een 3D-wolkenkrabber, geef de olifant een slurf of speel basketbal met een prop papier.

Titel: Er zit een gat in mijn boek
Auteur: Hervé Tullet
Uitgeverij: Lannoo
ISBN: 9789401440240
Voor kinderen vanaf 6 jaar.

Lees ook:Oh! Een boek vol geluid – Hervé Tullet
Lees ook:Speel je mee? – Hervé Tullet
Lees ook:Kunstworkshops voor kinderen – Hervé Tullet
Lees ook:Groot of klein? – Hervé Tullet
Lees ook:Het complete Ketnet speelboek – Sarah Devos

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>