Handlettering 123 doe je zo! – Karin Luttenberg

Handlettering 123 doe je zo! van Karin Luttenberg zorgt ervoor dat je altijd inspiratie bij de hand hebt – op reis en onderweg. Naast de cijfers 0-9 bevat het boekje ook handige symbolen en tekens en verschillende lettertypes en variatiemogelijkheden.

Wat zouden we zonder cijfers, uitroeptekens, apenstaartjes en komma’s moeten? Essentiële tekens die je nodig hebt bij het handletteren. De meest handige tekens en symbolen zijn in verschillende lettertypes uitgewerkt zodat je meteen zelf aan de slag kunt. Met als extraatje wat leuke doodles!

Titel: Handlettering 123 doe je zo!
Auteur: Karin Luttenberg
Uitgeverij: Moon
ISBN: 9789048839612
Voor Young Adults.

Lees ook:Werkboek Handlettering doe je zo! – Karin Luttenberg
Lees ook:Handlettering FEEST doe je zo! – Karin Luttenberg
Lees ook:Handlettering doe je zo! – Karin Luttenberg
Lees ook:Handlettering ABC doe je zo! – Karin Luttenberg
Lees ook:Handlettering Journal doe je zo! – Karin Luttenberg

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>