Shinu – Jonas Boets

Shinu is een nieuwe, spannende dystopian novel voor liefhebbers van De hongerspelen, Divergent en De test. Het werd geschreven door drie auteurs: Jonas Boets, Peter Van de Wielle en Bert Baeck.

De levensverwachting van Ish en de rest van de wereld is gekelderd door industriële vervuiling, ecologische rampen en chemische voeding. De maatschappij is hertekend naar de efficiëntie van Shinu: wie lang leeft, is interessant; wie snel zal sterven, waardeloos.

Ish is zestien en vertrekt zoals al zijn leeftijdsgenoten naar de stad om zijn taak in de nieuwe wereldorde te vervullen. De anderen weten van niets, hij wel. Hij weet dat hem in de stad de hel wacht.

Ish wil ontsnappen, het systeem ontregelen. Maar wat kan één jongen beginnen tegen een geoliede machine? In de stad begint zijn strijd.

Een gevecht met het Beheer, een zoektocht naar vertrouwelingen en een race tegen zijn doodsvonnis. Zijn Shinu. En zo start de SHINU-saga; hard, ruw en tegen de tijd. Sluit je aan bij de SHINU-community op SHINULEAKS.COM.

Titel: Shinu
Auteur: Jonas Boets, Peter Van de Wielle, Bert Baeck
Uitgeverij: Leopold
ISBN: 9789025868635
Voor Young Adults.

Lees ook:Jacht op de dronedieven (DJ Jean 1) – Jonas Boets
Lees ook:Alles begon – Jonas Boets
Lees ook:Wie is er bang voor de boze heks? – Jonas Boets
Lees ook:Een beetje gek en veel pret – Jonas Boets
Lees ook:Paniek in Porto (Simons Spectrum 6) – Bert Wiersema

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>