Wacht op mij – Gayle Forman

Wacht op mijHet prachtige vervolg op de bestseller Als ik blijf van Gayle Forman is Wacht op mij, een aangrijpend coming-of-age verhaal. Van Als ik blijf werden meer dan 30.000 exemplaren verkocht.

Wacht op mij begint drie jaar na Mia’s ongeluk. Adam en zijn band zijn inmiddels doorgebroken. Aan de vooravond van hun wereldtournee is Adam in New York, eenzaam en ongelukkig.

Sommige mensen denken dat roem alles oplost, maar Adam kan zijn succes niet aan. Om door te kunnen gaan met zijn leven, zal hij eerst zijn verleden moeten accepteren.

Gayle Forman, voormalig journalist en wereldreiziger, schreef verschillende boeken voor jongeren. Als ik blijf was een New York Times-bestseller en kreeg net als haar tweede roman Wacht op mij lovende recensies. Gayle woont samen met haar man en twee dochters in New York.

Titel: Wacht op mij
Auteur: Gayle Forman
Uitgeverij: Moon
ISBN: 9789048826322
Voor Young Adults.

Lees ook:Als ik blijf …
Lees ook:Tip van de week: Als ik blijf
Lees ook:Haar dag & Zijn jaar – Gayle Forman
Lees ook:Leesfragment: Eerste hoofdstuk Als ik blijf
Lees ook:Boektrailer Als ik blijf

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>