Fatale liefde ontpopt zich tot een ware YAthrill

fatale liefdeFatale liefde is de nieuwe YAthrill van Carry Slee dat het verhaal vertelt over Amber en Liz die beiden in een web van leugens vallen. Liz heeft al twee jaar verkering met Djawad en wil graag met hem samenwonen, maar Djawad wil dit nog niet… hij loopt namelijk rond met een groot geheim dat hun toekomst fataal kan worden. Amber erft dertigduizend euro en ontmoet de man van haar dromen. Alleen hij blijkt te mooi om waar te zijn. Ambers liefde voor deze jongen kan niet anders dan fataal aflopen.

Wanneer je aan dit verhaal begint, denk je eigenlijk dat het verhaal boordevol problemen en rozengeur en maneschijn zit. Liz ziet het niet meer zitten met haar vriend. Djawad reageert vreemd en vertrouwt Liz niet meer. Een aantal miscommunicaties zorgen voor een hoop ophef.
Amber loopt constant met haar hoofd in de wolken. Ze wordt namelijk helemaal ingepakt door haar nieuwe vriend. Hij woont in een gigantisch villa aan de Loosdrechtse plassen en rijdt in een Porsche.
Maar schijn bedriegt, want hoe meer je als lezer verstrikt raakt in de leugens en gigantische misverstanden van Amber en Liz hoe spannender het verhaal wordt.
Carry Slee heeft een vlotte schrijfstijl die ervoor zorgt dat je het verhaal zo uit hebt. Vooral de laatste honderd bladzijden nemen je mee naar spannende achtervolgingsscènes, benauwde gesprekken en gevaarlijke situaties.

Je kunt ook zeer goed merken dat dit een verhaal is voor young adults. De hoofdpersonen studeren beiden aan de modeacademie, blowen heel af en toe en seksscènes worden toch wel wat uitgebreider beschreven.

Kortom: Fatale liefde is een realistisch verhaal met herkenbare situaties, mannen en vrouwen die elkaar niet begrijpen, verliefdheid en de gevolgen hiervan en dromen die moeten worden nagejaagd. Een ware eigentijdse young adultroman die zich blijkt te ontpoppen tot een spannende YAthrill.


[isbn]9789049924218[/isbn]

Lees ook:Fatale liefde
Lees ook:Preview Fatale liefde
Lees ook:Vooraankondiging Fatale Liefde
Lees ook:Carry Slee over Fatale Liefde
Lees ook:Is liefde besmettelijk? door IzzyLove – Manon Sikkel

1 Reacties // Reageer

One thought on “Fatale liefde ontpopt zich tot een ware YAthrill

  1. melissa

    leuk boek (:

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>