Eetgeheimen te weten komen van je favoriete auteur?

Snoep verstandig eet een boekSnoep verstandig eet een boek! is het boek als je de snoep- en eetgeheimen van je favoriete auteurs wilt weten. In Snoep verstandig eet een boek! komen ruim dertig auteurs aan het woord die hun lekkerste recept prijsgeven. Wist je bijvoorbeeld dat Anna Woltz houdt van fleurige flapjes? Of Jacques Vriens van pannenkoeken met sojamelk? De recepten worden uitgelegd aan de hand van een lijstje van de benodigdheden en vervolgens wordt zeer helder beschreven hoe je het recept moet maken, zoals de lekkere worteltjestaart van Annemarie Bon, of de appelmoestaart van Carry Slee. Dat wordt smullen!

De informatie van elke auteur beslaat twee pagina’s, waar aan de ene kant de recepttip met een foto van de auteur staat en op de andere pagina een aantal vragen staan, waarop de auteur antwoord geeft. De pagina’s zijn vrolijk geïllustreerd met snoep en groentes, en grappige tekeningetjes.

Wat leuk is aan dit boek, is dat er ook om de zoveel pagina’s een paar lege pagina’s tussen staan waar je vriendjes en vriendinnetjes hun naam kunnen opschrijven, wanneer ze jarig zijn, wat zij het aller-lekkerste vinden dat ze ooit gegeten hebben, en ze kunnen hun lievelingsrecept met jou delen. Ze kunnen zelfs een fotootje plakken in het daarvoor bedoelde kader. Ideaal toch!

Kortom: een vrolijk en aantrekkelijk boek voor iedereen die van lekkere recepten houdt en ook een kijkje in de keuken van hun favoriete auteur wil nemen.

Lees ook:Snoep verstandig, eet een boek!
Lees ook:Vera maakt Kamelenpoep en zoete egels, hmmmm
Lees ook:Lekker koken met Vera de Muis
Lees ook:Mijn eerste kookboek
Lees ook:Sweet! by Sam ideaal creatief kookboek voor IEDEREEN!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>