Mijn eerste kookboek

Superlekkere en eenvoudige recepten voor kinderen

Kinderen vinden koken leuk. En trots dat ze zijn als ze zelf soep, taart of pizza hebben gemaakt én die bovendien zelf kunnen opeten! In dit kookboek staan populaire en bekende recepten die gemakkelijk door kinderen kunnen worden bereid. Uw kleine kok kan samen met u, met vriendjes of zelfs helemaal alleen zijn of haar lievelingsgerechten klaarmaken. De recepten worden stap voor stap in eenvoudige taal uitgelegd en de leuke illustraties laten zien wat er moet gebeuren. Er is voor elk wat wils: warme of koude gerechten, lekkere tussendoortjes, zoete toetjes, koekjes, feestelijke taart en originele drankjes. Aan de slag en daarna smullen maar!

Titel: Mijn eerste kookboek
Aantal pagina’s: 62

Lees ook:Mijn eerste kookboek
Lees ook:Vera maakt Kamelenpoep en zoete egels, hmmmm
Lees ook:Het grote kookboek voor kinderen – Abigail Wheatley
Lees ook:Kinderkookboek – Lekker & gezond
Lees ook:Lekker koken met Vera de Muis

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>