Voorleesverhalen: Hallo, hallo, wie stinkt daar zo?

Ben je op zoek naar gekke, vieze en ondeugende voorleesverhalen? Afgelopen november verscheen er een bundel verhalen met de titel Hallo, hallo, wie stinkt daar zo? Het boek zit boordevol bekende karakters als Dikkie Dik, Woezel & Pip, Kleine Ezel en Jip & Janneke.

Eerder verscheen ook al Een knuffeltje hier, een knuffeltje daar. Dit boek bevat allerliefste voorleesverhalen voor de allerkleinsten. In Hallo, hallo, wie stinkt daar zo? staan daarentegen herkenbare situaties waar kinderen vrolijk van worden en die ouders tot wanhoop drijven (met een glimlach). Wat heel handig is, is dat er bij ieder verhaal een klokje staat afgebeld om de voorleestijd aan te geven. Zo kun je een verhaaltje uitkiezen om voor te lezen aan een kind op basis van hoeveel tijd je hiervoor wilt uittrekken.

Vergeten de kraan dicht te draaien, uit de hand lopende verkleedpartijen, een taart bakken om mama te verrassen, windjes laten bij opa op schoot, papa de buikschuifkampioen, met oma koekjes pikken, spoken in de nacht en sambaljam… Het staat er allemaal in. Het boek telt dan ook maar liefst 144 pagina’s en heeft een prachtige cover van Dagmar Stam.

Titel: Hallo, hallo, wie stinkt daar zo?
Auteur: Meerdere auteurs
Uitgeverij: Leopold
ISBN: 9789025866822
Voor kinderen van 2 tot 5 jaar.

Lees ook:De stink-serie – Lisa Lucas
Lees ook:Kit en Kaat en de taart voor oma – Jolanda Horsten
Lees ook:Bobbi: De allerliefste papa & mama – Monica Maas
Lees ook:Lekker, taart! – David Melling
Lees ook:Mijn papa is op jouw mama – Ilona Lammertink

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Voorleesverhalen: Hallo, hallo, wie stinkt daar zo?

 1. Anneke Gerbrands

  Beste uitgever,

  Mijn naam is Anneke Gerbrands. Ik ben freelance tekstschrijver, onder andere van een kinderboekje dat ik heb uitgegeven in eigen beheer.
  Ik heb een portfolio vol met leuke teksten voor kinderboeken. En mijn hoofd spat soms bijna uit elkaar van de leuke ideeën die ik heb voor nog meer boeken. Helaas is het zo moeilijk om binnen te komen in de uitgevers wereld.

  Ik zou zo graag een kans krijgen mezelf te bewijzen. En dan niet in de vorm van het opsturen van een manuscript, maar een duidelijke opdracht van u uitwerken.

  Ik hoop op een reactie. Misschien mag ik eens langskomen, gewoon om te babbelen?

  Vriendelijke groetjes,
  Anneke Gerbrands

    /   Reply  / 
  1. Marleen Struik Auteur

   Beste Anneke,

   Helaas, wij zijn geen uitgeverij, maar een blog over kinderboeken. Ik wens je echter wel veel succes toe met het vinden van een uitgever die met je samen wil werken!

   Groeten, Marleen
   Redacteur Kinderboeken.blog.nl

     /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>