Pas op: breekbaar – Teresa Toten

Pas op breekbaarPas op: breekbaar van Teresa Toten is een razend spannende psychologische YA-thriller. Geheimen, leugens, verraad én vriendschap brengen het verhaal naar een intrigerend slot. 

Kate O’Brien is slim. Mooi. Ambitieus. En een leugenaar. Dat moet ook wel als je uit een achterstandsmilieu komt en iets wilt bereiken in het leven, houdt ze zichzelf voor. Als beursstudent aan een prestigieuze privéschool in New York is ze bijna bij haar einddoel: Yale.

Om haar kansen te vergroten, richt ze haar pijlen op Olivia Sumner, de it-girl van de school. Haar tactiek werkt en de universiteitspoorten staan op een kier.

Kate had alleen geen rekening gehouden met Mark Redkin, het aantrekkelijke maar doortrapte nieuwe bestuurslid van de school. Er ontspint zich een razend spannend kat-en-muisspel tussen Kate, Olivia en Mark, waarbij hun duistere verleden en verborgen agenda de spelregels bepalen.

Titel: Pas op: breekbaar
Auteur: Teresa Toten
Uitgeverij: Gottmer
ISBN: 9789025766306
Voor Young Adults.

Lees ook:De onverwachte held van kamer 13B – Teresa Toten
Lees ook:De ongelooflijke Olivia – Ian Falconer
Lees ook:Hilary Duff wordt Gossip Girl
Lees ook:Olivia is een spion – Ian Falconer
Lees ook:Ik heet Olivia en daar kan ik ook niks aan doen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>