Een goede kans – Sarah Moore Fitzgerald

Voor de lezers van Annabel Pitcher en Sarah Crossan is er nu het meeslepende, ontroerende en authentieke Een goede kans, een jeugdboek van Sarah Moore Fitzgerald, die eerder al De appeltaart van hoop schreef. 

Minty is een vrolijk meisje, maar als haar ouders gaan scheiden stort haar wereld in. Ned Buckley komt halverwege het jaar bij Minty in de klas. Hij is een humeurige, mysterieuze jongen die nooit praat.

Als Minty haar toevlucht zoekt in Nettlebog, het bos waar de rivier tussen de bomen stroomt, ziet ze dat Ned met zijn oma in een caravan aan de rivier woont. En Minty ontdekt steeds meer over Ned: hij is in staat om wilde paarden te berijden. En hij weet dingen over het leven die haar zullen redden. Of op zijn minst een zeer goede kans zullen geven.

Titel: Een goede kans
Auteur: Sarah Moore Fitzgerald
Uitgeverij: Van Goor
ISBN: 9789000354764
Voor jongeren vanaf 12 jaar.

Lees ook:De appeltaart van hoop – Sarah Moore Fitzgerald
Lees ook:Visje gaat op reis – Hanako Clulow
Lees ook:Het LAATSTE deel in de spannende serie van Ulysses Moore
Lees ook:Haar naam was Sarah
Lees ook:Klassieker: Het kleine huis aan de rivier – Laura Ingalls Wilder

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>