Het 2de boek van Tess – Miriam Bruijstens

Een heftig boek vol verdriet, hartstocht en poëzie, maar ook met humor en de perfecte man. Het 2de boek van Tess is het vervolg op Het boek van Tess van schrijfster Miriam Bruijstens, een roman voor Young Adults en een werk dat kan worden toegevoegd aan de categorie New Adult.

In dit tweede boek van Tess lijkt Tess haar leven wat meer op orde te hebben.

Ze is goed bevriend met Lucas, heeft het gezellig met haar vriendinnen, ontmoet nieuwe mensen en heeft een boek gepubliceerd.

Ik zwem. De zee omringt me als nooit tevoren. Ik voel alles. Het zout, dat prikt in de talloze wonden op mijn lichaam. De kou, die me eerst pijn doet en me vervolgens gevoelloos maakt. Ik blijf zwemmen. Mijn ademhaling is oppervlakkig. Ik voel het zout niet meer. Ik voel me lekker. Ik zwem door.

Dan gebeurt er iets wat zo verschrikkelijk is dat ze het amper kan bevatten. Haar leven stort in en Tess kijkt regelrecht de afgrond in. Kan dit nog goed komen?

“Tess gaat volledig haar eigen gang, al zitten ook in dit boek veel dingen van mijzelf verwerkt. Langzamerhand zijn Tess en ik zo met elkaar verweven dat ik me nauwelijks kan voorstellen dat ik ooit afscheid van haar zal nemen.” – Miriam Bruijstens

Titel: Het 2de boek van Tess
Auteur: Miriam Bruijstens
Uitgeverij: Clavis
ISBN: 9789044827422
Voor Young Adults.

Lees ook:Het boek van Tess – Miriam Bruijstens
Lees ook:Er zullen geen helden zijn – Anna Seidl
Lees ook:Dante 1 (Slaves 2) – Miriam Borgermans
Lees ook:Full House – Bluf
Lees ook:Ik – Margaretha van Andel

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>