Zomerliefde (LoveStory 1) – Jette Schröder

ZomerliefdeDe nieuwe reeks LoveStory bestaat uit herkenbare liefdesverhalen voor meisjes die van zwijmelen houden. Het eerste deel heet Zomerliefde en gaat over Lot en haar vakantie.

Lot gaat een fantastische zomervakantie tegemoet! Ze heeft een hele leuke bijbaan op het werk van haar vader en gaat elke dag naar het populaire Bosbad. Haar vakantieplannen worden ruw verstoord als ze opeens haar beste vriendin dreigt te verliezen en als Lots vader in de problemen raakt.

In de tussentijd zit Timo, de irritante vriend van haar broer, haar steeds meer in de weg. Hij zou toch kaartjes regelen voor Lot en haar date voor het zomergala? Waarom doet hij dat dan niet? Lips

In iedere LoveStory lees je een romantisch verhaal dat ook jóú zou kunnen overkomen. De meisjes in LoveStory ontmoeten hun grote liefde op school, op vakantie, in het zwembad… Zwijmelen maar! Meer liefdestestjes, liefdesdossiers en liefdesadvies van Jette op www.jouwlovestory.nl.

Jette over LoveStory: “Twee keer per jaar schrijf ik een nieuwe LoveStory. Het zijn lieve, grappige, romantische verhalen met in de hoofdrol: een meisje als jij.” Het tweede deel, Terug naar school, komt uit in september.

Handen

Titel: Zomerliefde
Serie en deel: LoveStory 1
Auteur: Jette Schröder
Uitgeverij: Moon
ISBN: 9789048824243
Voor meiden vanaf 10 jaar.

Lees ook:Terug naar school (LoveStory 2) – Jette Schröder
Lees ook:Zoenen met slagroom (LoveStory 3) – Jette Schröder
Lees ook:Jens kampeert bij de boer (Jens 2) – Vrouwke Klapwijk
Lees ook:Het geheim van de blote vakantie – Marjon Hoffman
Lees ook:Lieke is verliefd – Jette Schröder

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>