Ridder Rembert en de draak van Smordok (Meisjes met Pit 4) – Marc de Bel

Ridder Rembert en de draak van Smordok van Marc de Bel is een heerlijk gezellig, spannend en tegelijk erg grappig sprookjesachtig ridderverhaal, besprenkeld met een grasgroen vleugje romantiek. Het is het vierde boek in de reeks Meisjes met Pit.

Het Land van Thor juicht en viert feest bij de geboorte van het nieuwe, langverwachte prinsesje. Het meisje krijgt de naam Aylin en steelt meteen ieders hart. Zoals de traditie het wil moet ook de kleine prinses bij de eerste volle maan na haar geboorte worden ondergedompeld in de Bron van het Leven.

Dus trekken koning Martinus en koningin Stalana op een stralende ochtend, vergezeld van hun drie trouwe Cocoridders, naar de Groene Berg achter het Grote Nevelbos. Maar daar wacht hen een onaangename verrassing…

Titel: Ridder Rembert en de draak van Smordok
Serie en deel: Meisjes met Pit 4
Auteur: Marc de Bel
Uitgeverij: Van Halewyck
ISBN: 9789461315854
Voor kinderen vanaf 8 jaar.

Lees ook:Ridder Tim wil een draak (Ridder Tim 1) – Judith Koppens
Lees ook:Ridder Florian en de grote griezels (Ridder Florian 5) – Marjet Huiberts
Lees ook:Ridder Roest
Lees ook:De ridder die niet wilde vechten – Helen Docherty
Lees ook:Het hart van de draak (De verhalen van Opa Eik 2) – J.L. Badal

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>