Cress (The Lunar Chronicles 3) – Marissa Meyer

Lukt het Cinder en Scarlet om nieuwe bondgenoten te vinden in de strijd tegen koningin Levana? Je leest het in Cress, het derde deel van The Lunar Chronicles van Marissa Meyer.

Cress zit al zeven jaar opgesloten in een satelliet met alleen haar netschermen als gezelschap. Ze wordt gedwongen voor koningin Levana te werken, maar haar loyaliteit ligt ergens anders…

Cinder, kapitein Thorne, Scarlet en Wolf zijn ondertussen op de vlucht. Ze zullen een plan moeten bedenken om te voorkomen dat koningin Levana ook op Aarde de macht overneemt. Kan Cress hen daar misschien bij helpen?

Als de poging om Cress te redden niet zo loopt als gepland, valt de groep uiteen. Cress is eindelijk vrij, maar betaalt daarvoor een hoge prijs. Ondertussen is koningin Levana vastbesloten niets of niemand tussen haar geplande huwelijk met keizer Kai te laten komen – zeker geen ontsnapt cyborgmeisje.

Cress, Scarlet en Cinder hadden misschien niet gedacht dat ze ooit de wereld zouden moeten redden, maar het lot van de Aarde ligt nu toch echt in hun handen.

Titel: Cress
Serie en deel: The Lunar Chronicles 3
Auteur: Marissa Meyer
Uitgeverij: Blossom Books
ISBN: 9789020678925
Voor Young Adults.

Lees ook:Levana (The Lunar Chronicles 3,5) – Marissa Meyer
Lees ook:Scarlet (The Lunar Chronicles 2) – Marissa Meyer
Lees ook:Winter (The Lunar Chronicles 4) – Marissa Meyer
Lees ook:Cinder (The Lunar Chronicles 1) – Marissa Meyer
Lees ook:Alle sterren (The Lunar Chronicles 4,5) – Marissa Meyer

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>