Nijntje zet haar schoen – Dick Bruna

Het Sinterklaasfeest gaat natuurlijk ook niet voorbij aan één van Nederlands bekendste personages, Nijntje. Dick Bruna schreef het boekje Nijntje zet haar schoen, waarin Nijntje laat zien hoe Sinterklaas wordt gevierd.

Sinterklaas is in het land en Nijntje mag haar schoen zetten. Zullen Sint en Piet langskomen om er een cadeautje in te doen? Nijntje maakt alvast een mooie tekening voor Sinterklaas en zingt een liedje voor ze naar bed gaat.

Titel: Nijntje zet haar schoen
Auteur: Dick Bruna
Uitgeverij: Mercis Publishing
ISBN: 9789056475758
Voor kinderen vanaf 1,5 jaar.

Lees ook:Nijntje zingt voor Sinterklaas – Dick Bruna
Lees ook:Dick Bruna: 120 boeken
Lees ook:Nijntje de kunstenaar – Dick Bruna
Lees ook:Gratis naar Dick Bruna Huis met snor of bloemetjesjurk
Lees ook:Nijntje en oom vliegenier – Dick Bruna

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>