De behandeling (The Program 2) – Suzanne Young

De behandelingDe behandeling is het tweede deel in de indrukwekkende en aangrijpende The Program-serie van New York Times-bestsellerauteur en docente Engels Suzanne Young.

In deel 1, Het programma, moest Sloane er alles aan doen om uit handen van het Programma te blijven. Maar niet alleen zij, ook James, met wie ze op de vlucht is, wordt steeds zwakker en depressie ligt op de loer. In dit ijzingwekkende vervolg lees je of het ze lukt om aan de leugens en geheimen te ontkomen…

Sloane en James zijn op de vlucht na ternauwernood te zijn ontsnapt aan de zelfmoordepidemie en ook aan het Programma. Ze bevinden zich zeker niet buiten de gevarenzone. Ze hebben allebei enorme gaten in hun geheugen en hoewel Sloane en James elkaar terug hebben weten te vinden, is het Programma nog niet bereid ze op te geven.

Ze voegen zich bij een op de vlucht geslagen groep rebellen en zullen moeten zien uit te vinden wie ze kunnen vertrouwen, en hoe ze het Programma uit kunnen schakelen. Maar ondanks het feit dat ze al een heel eind op weg zijn, zijn er nog heel veel dingen die ze zich niet kunnen herinneren.

De sleutel naar hun verleden is de Behandeling – een pil die vergeten herinneringen terug kan halen, zij het tegen een heel hoge prijs. En er is maar één dosis van deze bijzondere en belangrijke pil.

Achterin het boek De behandeling staat een exclusief bonusverhaal. Deel drie van de serie, De Remedie, verschijnt in oktober 2015.

Titel: De behandeling
Serie en deel: The Program 2
Auteur: Suzanne Young
Uitgeverij: Karakter
ISBN: 9789045209517
Voor Young Adults.

Lees ook:Het programma (The Program 1) – Suzanne Young
Lees ook:De kristallen sleutel (Out There 1) – Manon Spierenburg
Lees ook:De verrader (Boy Nobody 3) – Allen Zadoff
Lees ook:De remedie (The Program 3) – Suzanne Young
Lees ook:James Blond en de vermiste rapper (James Blond 2) – Fred Diks

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>