Flutvakantie (Het leven van een loser 9) – Jeff Kinney

Er zijn al meer dan 1 miljoen boeken verkocht in Nederland en Vlaanderen van de serie Het leven van een loser van Jeff Kinney. Flutvakantie is alweer het negende deel en ook dit boek is natuurlijk weer supergrappig.

Zomervakantie: Bram Botermans gaat op reis. Gezellig! Maar al snel gaat er van alles mis. Misverstanden stapelen zich op en het wordt een flinke chaos. Wat een heerlijke vakantie had moeten worden, verandert in een ramp die Bram Botermans NOOIT zal vergeten…

“Buikpijn van het lachen.” - Kidsweek

In het negende deel van Het leven van een Loser gaat Bram op reis. Jeff Kinney wilde daarom een voertuig afbeelden op het omslag. Een beetje puzzelen was het wel, want Brams hoofd is op elke cover ongeveer even groot. Jeff wilde dat graag zo houden.

Dus besloot hij niet het hele voertuig te tekenen, anders paste het niet op het omslag. Jeff wilde natuurlijk ook laten zien dat Bram – je raadt het al – pech heeft. Uit een paar schetsen die Jeff maakte, koos hij deze cover.

Titel: Flutvakantie
Serie en deel: Het leven van een loser 9
Auteur: Jeff Kinney
Uitgeverij: De Fontein
ISBN: 9789026138409
Voor kinderen vanaf 9 jaar.

Lees ook:ff offline (Het leven van een loser 10) – Jeff Kinney
Lees ook:Geen paniek! (Het leven van een loser 6) – Jeff Kinney
Lees ook:Drie keer niks (Het leven van een loser 11) – Jeff Kinney
Lees ook:Het leven van een loser – Jeff Kinney
Lees ook:Niet te doen! (Het leven van een loser 5) – Jeff Kinney

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Flutvakantie (Het leven van een loser 9) – Jeff Kinney

 1. Maurice

  wie is de illustrator van dit boek.

    /   Reply  / 
  1. Marleen Struik Auteur

   Naast de schrijver is Jeff Kinney ook de illustrator van de graphic novels over het leven van een loser.

     /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>