Klassieker: Slimme Lotje – Lieve Baeten

Het populaire prentenboek Slimme Lotje van Lieve Baeten is opnieuw uitgegeven ter gelegenheid van 25 jaar Lotje! Het boek heeft een vernieuwde vormgeving gekregen, is groter van formaat en bevat daarnaast ook nog eens pagina-grote flappen.

Het boek is bevat een meeslepend verhaal over geheimen en slim zijn. De zon is gaan slapen en de maan komt op. Nu worden alle heksen wakker. Boem, tok, wat is dat? Een koffer! Er staat een kleine koffer voor de deur. ‘Kom Poes,’ roept Lotje, ‘ik tover die koffer open!’ Maar zo eenvoudig is dat niet … Zal Lotje het geheim van de koffer kunnen ontsluieren?

Na het plotse overlijden van Lieve Baeten, lag dit boek half afgewerkt op haar tekentafel. Wietse Fossey, haar zoon, besloot om het boek te voltooien. Hij werkte één jaar intensief aan het verder inkleuren van het verhaal, en wist de typische toon en de sfeer van de Lotje-boeken te bewaren.

Titel: Slimme Lotje
Auteur: Lieve Baeten
Uitgeverij: De Eenhoorn
ISBN: 9789462912373
Voor kinderen vanaf 4 jaar.

Lees ook:Klassieker: Nieuwsgierige Lotje – Lieve Baeten
Lees ook:Lotje is jarig (25 jaar Lotje) – Lieve Baeten
Lees ook:De kerstboom van Lotje – Lieve Baeten
Lees ook:Lotje is jarig
Lees ook:Lotje tovert

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>