Een circus vol getallen – Sarah Goodreau

Een circus vol getallenHet fantastische pop-up prentenboek Een circus vol getallen van Sarah Goodreau leert de kinderen tellen van 1 tot 10. Na het boek Een circus vol tegenstellingen van Lee Singh en Tom Frost kun je nu leren tellen!

Dit prachtig geïllustreerde circusboek brengt getallen op een verbazingwekkende manier in beeld met prachtige flapjes en pop-ups. Het boek met het thema circus heeft een retrostijl, dus je leert de getallen ook in stijl!

Een circus vol getallen Voorbeeld

Titel: Een circus vol getallen
Auteur: Sarah Goodreau
Uitgeverij: Bakermat
ISBN: 9789059242692
Voor kinderen vanaf 3 jaar.

Lees ook:Een circus vol tegenstellingen – Lee Singh
Lees ook:Een, vijf, veel!, telboek
Lees ook:Monster nummer 10 – Manon Sikkel
Lees ook:1 2 3 – Jo Ryan & Sarah Powell
Lees ook:Leer tellen met kunst

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>