Chaos in Drummelo – Lilli L’Arronge

Chaos in DrummeloWie weet wat er allemaal kan gebeuren als je een bananenschil op de grond gooit… Dat een kleine daad grote gevolgen kan hebben zie je in het boek Chaos in Drummelo van Lilli L’Arronge. Nog nooit was chaos zo heerlijk om naar te kijken!

Daan gooit een bananenschil op de grond. Maar dat kan zomaar niet! Stel je voor dat iemand erover uitglijdt. En vervolgens tegen een ladder botst. Dan zou de schilder van de ladder kunnen vallen…

Kortom, een kettingreactie van kleine en grote rampen. Na alle geschetste gebeurtenissen is het een enorme chaos in de stad. Maar… dit zal toch niet echt gebeuren? Of wel? Op de achtergrond zie je de eerste gebeurtenis van het stapelverhaal werkelijkheid worden.

Chaos in Drummelo is een veelzijdig kijk- en zoekboek dat grappig en verrassend is voor kinderen en hun ouders. Het boek is nu drie maanden lang, van 1 maart t/m 31 mei 2016, verkrijgbaar voor slechts 10 euro!

Titel: Chaos in Drummelo
Auteur: Lilli L’Arronge
Uitgeverij: De Fontein
ISBN: 9789026129797
Voor kinderen vanaf 4 jaar.

Lees ook:Ik groot, jij klein – Lilli L’Arronge
Lees ook:Het grote verstoppertjesboek van Piep – Thaïs Vanderheyden
Lees ook:Het Kasper kijk- en zoekboek – Lars Klinting
Lees ook:Hello Kitty® Zoekboek
Lees ook:De grote reis rond de wereld – Beatrice Veillon

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>