Wat een geluk dat ik jou gevonden heb – Guido Van Genechten

“Soms kan het leven eenvoudig zijn. Gewoon je neus achterna springen. Die brengt je vanzelf wel naar de lekkerste plekjes.” Op een zwoele zomeravond rook Haas Herman iets bijzonders en geheimzinnigs in de lucht. Hij besloot om zijn neus achterna te springen en zo vond hij Koby.

In het nieuwe prentenboek van Guido Van Genechten over Haas Herman wordt een vertederend verhaal verteld over liefde, worteltjes en hazensprongen. “Voor iedereen met een neus voor mooie boeken,” aldus uitgeverij Clavis. In 1995 begon illustrator en auteur Guido Van Genechten met het maken van prentenboeken. Met de boeken over Rikki raakte zijn carrière echter in een stroomversnelling.

Sindsdien zijn er boeken verschenen over IJsje, Tito Tovenaar, Kleine Kangoeroe, Max en Klein wit visje. En nu dus ook over Haas Herman. Van Genechten is al jaren één van de topauteurs als het om boeken voor de allerkleinsten gaat. Zijn prentenboeken worden inmiddels al verkocht in meer dan 30 landen. In Nederland werd zijn werk al twee keer bekroond tot ‘Prentenboek van het Jaar’. Hij is de enige Vlaming die dit tot nu toe heeft weten te bereiken.

Titel: Wat een geluk dat ik jou gevonden heb
Auteur: Guido Van Genechten
Uitgeverij: Clavis
ISBN: 9789044824155
Voor kinderen van 4 jaar en ouder.

Lees ook:Friemeldiertjes – Guido van Genechten
Lees ook:Klassieker: Het grote slaapboek – Guido Van Genechten
Lees ook:Nieuwe laarzen – Guido van Genechten
Lees ook:Rikki helpt Sinterklaas – Guido Van Genechten
Lees ook:Wat zou jij doen? – Guido Van Genechten

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>