Spelen met je kindje – Sabine Wisman

Spelen met je kindjeWist je dat jij het allerleukste speelgoed bent voor je kleintje? Voor verse ouders en blije baby’s is er nu het boekje Spelen met je kindje van Sabine Wisman verschenen. Een speels kraamcadeautje!

Elke ouder vraagt zich weleens af: hoe vermaak ik mijn baby? Niet meer nodig, want je kind vermaken was nog nooit zo eenvoudig! Sabine Wisman volgt de ontwikkelingsfase van een kindje tot 18 maanden en heeft voor elke fase bijpassende activiteiten.

Bijvoorbeeld rijmpjes en liedjes die de taalontwikkeling stimuleren en de dagelijkse rituelen omlijsten. Maar ook aanwijs- en verstopspelletjes die zorgen voor een goede motoriek en oriëntatie.

Kortom, spelletjes met of zonder speelgoed en voor binnen of buiten. Zo houd je je baby blij en verstevig je tegelijkertijd de band met je kindje.

Titel: Spelen met je kindje
Auteur: Sabine Wisman
Uitgeverij: Ploegsma
ISBN: 9789021675664
Non-fictie voor volwassenen.

Lees ook:De mooiste wiegeliedjes van hier en elders – Esmé Bos & Bart Voet
Lees ook:Kas wordt grote broer – Pauline Oud
Lees ook:Babba Baby kusjes en knuffels – Betty Sluyzer
Lees ook:boem, het wakkere Slaapschaap
Lees ook:De wereld in mijn handen en dvd – Kristien Dieltiens en Milja Praagman

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>