Hier komen de Vikingen

Hier komen de Vikingen geschreven door Ari Berk

De Vikingen staan wereldwijd bekend als bloeddorstige plunderaars, maar het leven van een Noorman is veel rijker en veelomvattender dan dat. Wie een Viking wil worden, moet hun wereld leren begrijpen, het runenschrifl leren lezen en weten hoe je moet vechten.

Ari de Geleerde ontrafelt in dit boek de mysteries van de Vinkingen en vertelt alles wat hij weet. Deze informatie wordt op vertrouwde wijze aangevuld met interessante feiten, legendes, kaartjes en andere extraatjes. Zo wordt de lezer aangespoord om de wereld in te trekken en zijn eigen legende te creëren.

Met pop-ups, boekjes, flapjes, brieven én een bordspel voor de echte Viking!

Auteur: Ari Berk
Aantal pagina’s: 32
Leeftijdsadvies: 8+

Lees ook:Trailer Hoe tem je een draak
Lees ook:Wereldatlas – Oldrich Ruzicka
Lees ook:De steen van Eileen (Siggi & de Vikingen 2) – Elisabeth Mollema
Lees ook:Star Wars: alles wat je moet weten en nog veel meer
Lees ook:Mijn grote ruimteboek door Roger Priddy

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>