2 kleine kleutertjes (cd + boek) – Jan & Monique Smit

Broer en zus Jan & Monique Smit zijn onlangs een bijzonder project aangegaan: het schrijven van een boek, tekenfilmpjes, liedjes en een theatervoorstelling. Drie jaar geleden al dacht Jan Smit erover om iets te maken voor de allerkleinsten; kinderen van 2 tot 5 jaar. Nu is het dan zover: een boekje geschreven door Jan en een cd met kinderliedjes, ingezongen door zus Monique.

Vanaf 15 februari 2015 zal Monique Smit te zien zijn in 14 theaters in Nederland met het programma 2 kleine kleutertjes. In het theater komen de 2 Kleine Kleutertjes op heel bijzondere wijze tot leven. Samen met Monique beleven zij een sprookjesachtig avontuur, waarin de meeste liedjes van de cd een verrassende vertolking krijgen. Kijk in de agenda wanneer het bij jou in de buurt te zien is.

Het programma is ook al enige tijd als tv-serie te zien bij Telekids op RTL8. De waardering van de ouders voor deze filmpjes is bijzonder hoog, aldus critici. Niet alleen de kwaliteit van het materiaal is goed, ouders prijzen vooral de educatieve kant van de filmpjes. Ook zijn de liedjes erg aanstekelijk; kinderen zullen het leuk vinden om mee te zingen met Monique.

Liedjes op de 2 kleine kleutertjes CD:
1. Aardappels Met Chocola
2. Knuffelbeer
3. Lente
4. Wat Doet Een Eendje
5. Het Dagenlied
6. Zomer
7. Allemaal Druppeltjes Water
8. Spinnetje
9. Herfst
10. Wist Je Dat Een Visje (Blub Blub)
11. Helicopter
12. Winter
13. De Fruitboot
14. Speeltuin
15. 10 Olifantjes

Auteur: Jan Smit
Titel: 2 kleine kleutertjes
Uitgeverij: Groothandel-Bertus – Votown Records
EAN: 8718456021679
Voor kinderen van 2 tot 5 jaar.

Lees ook:Zachtjes gaan de paardenvoetjes met CD – Noëlle Smit en Ageeth de Haan
Lees ook:Klassieker: Van mij en van jou – Hans & Monique Hagen
Lees ook:Sesamstraat: Klassieke Kinderliedjes (Boek + DVD)
Lees ook:Ideaal voor in de zak of onder de kerstboom
Lees ook:DAG! van 4-8 jaar – Carin van Essen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>