Silent to the Bone – Te schokkend voor woorden

Silent to the boneWoensdag 25 november, om 14:43 uur, belt Branwell Zamborska het alarmnummer 911. Maar hij kan niets zeggen. Wat is er gebeurd waardoor hij zijn spraakvermogen is kwijtgeraakt?

Het enige dat iedereen weet, is dat baby Nikki – Branwells baby halfzusje – in coma is geraakt. De Engelse au pair beweert dat Branwell de baby heeft laten vallen en door elkaar heeft geschud. De zwijgende Branwell wordt afgevoerd naar een jeugddetentiecentrum tot besloten wordt wat er met hem moet gebeuren.
Connor Kane is Branwells beste vriend. Al delen ze al jaren hun eigen humor, ook Connor krijgt Branwell niet aan de praat. Toch vindt hij een manier om met hem te kunnen communiceren. Op aanwijzingen van Branwell, en met de hulp van zijn oudere halfzus, gaat Connor op zoek naar de waarheid.
Zijn zoektocht is onthullend, niet alleen voor Branwells zaak, maar ook voor Connors eigen leven

Dit boek is onderdeel van de serie Made in the U.S.A – een serie waarin Lemniscaat het beste uit de Amerikaanse jongerenliteratuur van nu presenteert.

Titel: Silent to the Bone – Te schokkend voor woorden
Auteur: E.L. Konigsburg
Aantal pagina’s: 200

[isbn]9789047701323[/isbn]

Lees ook:Te schokkend voor woorden
Lees ook:Tip van de week! Te schokkend voor woorden
Lees ook:Deze auteur weet wat echt schrijven is!
Lees ook:Hinderlaag (Bodyguard 3) – Chris Bradford
Lees ook:Golven

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>