Eindeloze verte

eindeloze verteEr is een hoop veranderd sinds Gemma een jaar geleden vanuit India op de strenge, Engelse kostschool Spence terechtkwam. Nu haar moeder is vermoord en haar vader verslaafd is geraakt, rekent zij op haar krachten waarmee ze naar een andere wereld kan reizen. Het Rijk is een betoverende wereld waar zwarte magie nauwelijks grenzen kent.
De Orde – een geheim genootschap van vrouwen die invloed hebben in het Rijk – worstelt met de macht. Haar vriendschap met Felicity en Ann staat op het spel wanneer Gemma moet beslissen welke rol hierin voor haar is weggelegd. Gemma’s lot veroorzaakt chaos. Niet alleen in het Rijk, maar ook in de strenge Victoriaanse gemeenschap. Waar hoort ze eigenlijk thuis? Wie zal de strijd om de macht winnen?

Dit zeer spannende laatste deel in de trilogie over het leven van Gemma Doyle speelt zich af tegen de achtergrond van Londen in 1895, een stad vol licht en schaduw… waar achter grote schoonheid een rebelse engel schuilgaat.

Titel: Gemma Doyle: Eindeloze verte
Auteur: Libba Bray

[isbn]9789048807192[/isbn]

Lees ook:Opstand van de engelen
Lees ook:Een verschrikkelijke schoonheid
Lees ook:Een verschrikkelijke schoonheid
Lees ook:Tip van de week: Een verschrikkelijke schoonheid
Lees ook:Boektrailer: A Great and Terrible Beauty

9 Reacties // Reageer

9 thoughts on “Eindeloze verte

  1. Miriam

    Ik heb erg uitgekeken naar de Nederlandse versie van deze serie. Alleen is het heel erg jammer dat de uitgever (Moon) besloten heeft het laatste deel van deze trilogie in twee delen uit te brengen. Het eerste deel van deel drie ligt in de winkel, maar het is dan niet bekend wanneer het tweede deel uitkomt. Voor mensen met weinig geld, zoals ik, is dit toch wel erg jammer!

      /   Reply  / 
  2. Emile

    Bedenk wel dat als ze het in één boeken hadden uitgegeven dat het een flinke pil zou worden… ook qua drukwerk. Dus dan zou het boek ook een stuk duurder zijn geweest. Nu kun je voor 3B de tijd nemen om ervoor te sparen. Het is het waard. ;)

      /   Reply  / 
  3. Miriam

    Daar had ik juist naar uitgekeken, een flinke pil van ong. 800 bladzijden! En dan vind ik t niet erg om er wat meer voor te betalen. Het zal nooit 40 euro gekost hebben wat het nu in feite wel doen. En wanneer komt het tweede deel van deel 3 dan uit? Ik heb bij boekhandels gevraagd maar zij weten van niets. En ik heb ook nooit beweerd dat t de boeken niet waard zijn, omdat het erg mooie edities zijn, maar blijf het wel jammer vinden!

      /   Reply  / 
  4. Emile

    Deel 3B (De Roos van de Strijd) zal, zover bij mij bekent, in januari 2011 uitkomen.

      /   Reply  / 
    1. Natasja Storm

      Bedankt voor de informatie Emile, ik heb meteen dit deel op de pagina verwachte ya’s gezet :)

        /   Reply  / 
  5. Miriam

    Natasja, misschien interessant voor de site: Wist je dat Bernhard Hennen, zeer populair in fantasyland om zijn elfenreeks ook een Young Adult boek gaat uitbrengen? Deze heet Alicia en de duistere Koningin en zal eind deze maand (november dus) uitkomen.

      /   Reply  / 
  6. Miriam

    Dit is waar het boek over gaat:

    Als haar moeder ernstig ziek wordt, moet de veertienjarige Alica een poosje bij haar grootouders gaan logeren. Leuk vindt ze dat niet. Hun grote naargeestige huis wordt bevolkt door vreemde figuren en zelfs door geesten, onder meer die van een jongeman, Francois, en van zijn valk. Ze ontmoet er ook de eigenwijze Wallerich, een kabouter die verzot is op technische snufjes – samen met Wallerich raakt Alica onverwacht verzeild in Nabuurland.

    Nabuurland is de wereld van mythische en magische wezens, dicht in de buurt van de mensenwereld. Daar proberen Alica en Wallerich het geheim van Francois en zijn valk te ontsluieren. Als Alica verliefd wordt op Francois, aarzelt ze geen ogenblik om zwarte magie te gebruiken als de jongen plotseling spoorloos verdwijnt. Maar zodoende verstoort ze de rust van de Duistere Koningin, en dat had Alica beter niet kunnen doen…

      /   Reply  / 
  7. Natasja Storm

    Hoi Miriam,

    Dank je wel dat je me dit laat weten. Ik wist het overigens al :) Ik heb sinds kort een pagina met verwachte ya’s, daar staat de eerste young adult van Bernhard Hennen ook al bij. :)

      /   Reply  / 
  8. mtit

    KARTIK IS ECHT VET HE/

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>