Spotgaai

spotgaaiHoe onwaarschijnlijk het ook lijkt, Katniss Everdeen heeft de Hongerspelen twee keer overleefd. Maar ze mag dan wel levend uit de bloedige arena zijn gekomen, dat betekent nog niet dat ze veilig is. Het Capitool geeft haar de schuld van de onrust in Panem. En president Snow heeft bovendien meer dan duidelijk gemaakt dat Katniss niet de enige is die daarvoor zal boeten. Haar vrienden, haar familie; heel District 12 loopt gevaar.

Verslavend, overrompelend en onovertroffen: het laatste deel van de Hongerspelen-trilogie belooft een van de meest besproken boeken van het jaar te worden.

Wees gewaarschuwd: deze trilogie neemt je leven compleet over!

Titel: Spotgaai
Auteur: Suzanne Collins

[isbn]9789047508496[/isbn]

Lees ook:Preview Spotgaai
Lees ook:Vlammen
Lees ook:De Hongerspelen
Lees ook:Titel derde deel trilogie Hongerspelen bekend
Lees ook:Red House Children’s Book Award

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Spotgaai

  1. Jolijn

    Ik had hem al in het Engels gelezen, maar wil Spotgaai ook nog hebben, want het is zeker een waardig eind van een van de beste young-adult trilogie van de laatste jaren!

      /   Reply  / 
  2. Avery

    Ooh, deze wil ik ZO graag lezen!

      /   Reply  / 
  3. Jenny

    Hij was heel mooi! Hij moest wel ff op gang komen vind ik (en hij overtreft de eerste 2 delen ook niet) maar het is zeker een goede afsluiter van de serie. Met best wel een onverwachts einde!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>