Een diefstal om van te smullen

een diefstal om van te smullenHet was eindelijk zover; Geronimo had die avond een dinertje met Patty Spring! Daarvoor had hij alles over. Hij trok een smoking aan, regelde een geweldig restaurant en had zelfs… een spiksplinternieuwe kaasgele cabrio gehuurd! Een sportief autootje met kattenlederen stoelbekleding (niet echt natuurlijk, maar synthetisch!).
Helaas gooide Speurneus Teus roet in het eten. Hij haalde allerlei vervelende grapjes met Geronimo uit om zijn aandacht te trekken. Hierdoor kwam hij te laat op zijn afspraak met Patty en liep alles in de soep.
Niet dat Teus zich daar iets van aantrok.

Wat er aan de poot was?

Het beroemdste en mooiste schilderij van Muizenland was uit het museum gestolen! Het moest gevonden worden voor het feest dat het museum de volgende zou geven! Als hij dat nou meteen had gezegd…
In een race tegen de klok gaan ze samen op onderzoek uit om de boosdoeners te ontmaskeren, en dat levert weer een muizenissig spannend avontuur op!

Titel: Een diefstal om van te smullen
Auteur: Geronimo Stilton

In april en mei verschijnen er weer twee nieuwe delen in de serie Red de witte walvis en De indiaan met het gouden hart.

[isbn]9789085921004[/isbn]

Lees ook:De ontdekking van de superparel
Lees ook:De indiaan met het gouden hart
Lees ook:Red de witte walvis!
Lees ook:Naar de haaien! (Reis door de tijd 9) – Geronimo Stilton
Lees ook:Libris Top tien Kinderboeken

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>