Ik moet je iets vertellen

Een boek over vriendschap, ruzie, liefde en een nieuw begin

Mijn naam is Annabel. Ik ben zo’n meisje dat alles mee heeft. Ik ben model, kan goed leren, heb veel vriendinnen en vrienden. Ik heb geluk. Toch? Mijn ‘beste vriendin’ Sophie roddelt over me. Er is een crisis in mijn familie. Het dreigt een lange, eenzame zomer te worden vol geheimen en stilte.

Maar ik heb een jongen leren kennen die niet toelaat dat ik me verstop. Het is zo’n type dat alleen maar bezig is met muziek en totaal niet bang is confrontaties aan te gaan. Hij wil per se dat ik luister. Maar luistert er ook iemand naar mij? Zal ik hem ooit durven vertellen wat er echt gebeurd is, die nacht toen de vriendschap tussen mij en Sophie in één keer voorbij was?

Dit is een goed geschreven coming of age-roman vol herkenbare emoties en spannende verwikkelingen, om in één adem uit te lezen. Sarah Dessen is in de Verenigde Staten al jarenlang een bestsellerauteur. Van haar boeken zijn al meer dan 1,5 miljoen exemplaren verkocht. Ik moet je iets vertellen stond wekenlang in de bestsellerlijst van de New York Times.

Auteur: Sarah Dessen
Leeftijdsadvies: 12+
Aantal pagina’s: 400

Lees ook:Ik moet je iets vertellen
Lees ook:Niets te verliezen – Sarah Dessen
Lees ook:Voor eeuwig en altijd – Sarah Dessen
Lees ook:Sleutel naar geluk
Lees ook:Een box vol emoties – Stine Jensen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>