Vanaf vandaag ligt Eclips in de winkel!

Het is eindelijk zover! Vanaf vandaag ligt het derde deel van de Twilight-saga in de Nederlandse vertaling in de schappen van vele boekhandels. Eclips van Stephenie Meyer.

‘Bella?’
Achter me hoorde ik Edwards zachte stem. Hij trok me meteen in zijn armen en kuste me opnieuw. Deze kus maakte me bang. Er zat te veel spanning in, zijn lippen drukten te vurig tegen de mijne – alsof hij bang was dat we nog maar weinig tijd hadden.

Seattle wordt geplaagd door een serie mysterieuze moorden. Vampier Victoria zint nog steeds op wraak. Ze lijkt niet te stoppen. Bella is in groot gevaar.
Daarnaast kampt Bella met een levensgroot dilemma. Ze moet kiezen tussen haar liefde voor Edward en haar vriendschap met Jacob. Door deze beslissing dreigt de eeuwenlange strijd tussen vampiers en weerwolven weer op te laaien.
Na haar eindexamen staat ze voor nóg een keuze, de belangrijkste in haar leven: die voor het leven, of voor de dood.

Echt een aanrader! De reeks is zo ontzettend goed geschreven dat wanneer je de laatste bladzijde uit hebt je er nog lang over blijft nadenken.

Tip: kijk ook eens op de Nederlandse Twilight site www.stepheniemeyer.nl

Lees ook:Eclips
Lees ook:Eclips – filmeditie
Lees ook:Xavier Samuel toegevoegd aan cast Twilight film ‘Eclipse’
Lees ook:Het is bijna zover… Eclips op 3 april
Lees ook:Leesfragment: eerste hoofdstuk Eclips van Stephenie Meyer

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>