Van: Henni uit de Steenstraat – Aan: de jongen in Berlijn

Het vierde boek over de Steenstraat: Van: Henni uit de Steenstraat – Aan: de jongen in Berlijn geschreven door Elizabeth Honey en Heike Brandt.

Een kaart van Leo Schmidt uit Berlijn? Henni kan het bijna niet geloven! Tijdens de laatste vakantie van de Steenstraat in het houtenhuis aan de Ketelbaai ontdekte ze dat daar ooit een Duitse jongen woonde, Leopold Schmidt. Die Leopold Schmidt is al lang dood. Maar deze Leo Schmidt is dus springlevend! Henni besluit Leo te mailen, en dat is het begin van een hechte e-mail-vriendschap. Zonder Leo zou Henni nooit achter het geheim van Leopold Schmidt zijn gekomen. Zonder Henni’s hulp zou Leo er helemaal alleen voor staan als zijn beste vriend Felix in de poblemen komt. Soms voelt het of een vriend die het verst weg is, het dichtst bij je staat.

Dit is het vierde deel in de succesvolle serie over de Steenstraat, waarin Henni vriendschap sluit met een jongen aan de andere kant van de wereld. Met grappige illustraties van Annet Schaap.

Oorspronkelijke titel: To The Boy In Berlin
Aantal pagina’s: 300
Leeftijdsadvies: 10+

Lees ook:De schaduw van mijn broer – Tom Avery
Lees ook:De jongen in de gestreepte pyjama
Lees ook:Land zonder grote mensen
Lees ook:De fantastische Max van Mars – Yvonne Jagtenberg
Lees ook:De jongen in de gestreepte pyjama

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>