Nieuwe maan, de liefdesgeschiedenis gaat verder

Het tweede deel in het spannende en adembenemdende liefdesverhaal. Nieuwe maan van Stephenie Meyer. Het eerste deel Twilight wordt verfilmd. Bekijk ook de trailer!

‘Verdorie,’ mompelde ik toen ik mijn vinger openhaalde aan het papier. Een druppeltje bloed welde op uit de kleine wond.
Toen gebeurde alles in een stroomversnelling. Edward stortte zich op me en gooide me over de tafel… Ik viel met een klap op de grond naast de piano, in de puntige glasscherven. Versuft en gedesoriënteerd keek ik op van het helderrode bloed dat uit mijn arm gutste… in de koortsige blik van zes vampiers die ineens razende dorst hadden.

Voor Bella Swan is slechts één ding belangrijker dan het leven zelf: Edward Cullen. Maar verliefd zijn op een vampier is nog veel gevaarlijker dan ze ooit had kunnen denken. Edward heeft Bella al eens gered uit de klauwen van een slechte vampier, maar nu hun gewaagde relatie alles wat hen lief is bedreigt, komen ze pas echt in de problemen…. Iedereen die Twilight verslonden heeft, zal niet teleurgesteld worden. Met Nieuwe maan schreef Stephenie Meyer opnieuw een onweerstaanbare combinatie van romantiek en suspense met een bovennatuurlijk tintje. Gepassioneerd, meeslepend en vol verrassende wendingen. Deze liefdesgeschiedenis tussen een vampier en een mens houdt honderdduizenden mensen wereldwijd in haar ban, en is op weg naar literaire onsterfelijkheid.
Nieuwe maan stond meer dan 10 weken nummer één op de New York Times Bestsellers list.

Auteur: Stephenie Meyer
Leeftijdsadvies: 14+
Pagina’s: 427
Reeds verschenen

Lees ook:Nieuwe maan
Lees ook:Lees: eerste hoofdstuk Nieuwe maan van Stephenie Meyer
Lees ook:Preview Nieuwe maan
Lees ook:Twilight trailer. Belijk hem hier!
Lees ook:Twilight – Breaking Dawn in twee films

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>