Luchtpiraten – Dan Walker

Ook zo’n fan van Pirates of the Caribbean? Dan zal Luchtpiraten je omver blazen! Dan Walker schrijft een nieuwe fantasievolle avonturenserie vol vliegende schepen en luchtdieven, snelle overrompelende acties en stoere personages.

Zoya Delarose wordt door luchtpiraten ‘gestolen’ uit het weeshuis waar ze woont. Tussen de wolken aan boord van het luchtschip The Dragonfly ontdekt Zoya een wereld van meteorietstormen, zwaardgevechten, nachtelijke overvallen, drijvende eilanden en de lang verloren schat waar iedereen op uit is. Met een levensgevaarlijke vijand op de loer vindt Zoya de kracht om haar angsten onder ogen te zien en vindt ze letterlijk de sleutel van haar lot.

Titel: Luchtpiraten
Auteur: Dan Walker
Uitgeverij: Van Holkema & Warendorf
ISBN: 9789000357130
Voor kinderen vanaf 10 jaar.

Lees ook:Luchtpiraten (LEGO Ninjago 3)
Lees ook:Schemerslaap (De tweeling mysteries 2) – Nicholas Walker
Lees ook:Het verloren rijk (Driesterrenkroon 2) – J.D. Rinehart
Lees ook:Heksje Lilly. Op jacht naar de verloren schat
Lees ook:Leren lezen met Kluitman: De schat op school (Stan en de negen rovers 2) – Jowi Schmitz

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>