Onyx (De Boeken van het Begin 3) – John Stephens

OnyxHet spannende laatste deel van De Boeken van het Begin is onlangs verschenen. Het heet Onyx en is het derde deel van de populaire trilogie van John Stephens.

John Stephens is als scenarioschrijver en producent zeer succesvol vanwege zijn werk voor populaire televisieseries als Gossip GirlThe O.C. en Gilmore Girls. Nu geniet hij ook internationale bekendheid door zijn bestsellerserie The Books of the Beginning. Hij woont en werkt in Los Angeles.

Veel fans hebben reikhalzend uitgekeken naar het laatste deel en nu is het eindelijk zover! De avonturen van Kate, Michael en Emma komen tot een verbazingwekkend einde als de kinderen moeten zoeken naar het laatste Boek van het Begin; het Boek van de Dood.

Ze moeten het vinden voordat Magus Ominus dat doet, want als de drie boeken bij elkaar gebracht worden, is hun kracht onstuitbaar. Waar in Smaragd Kate een speciale band met de Atlas had en het in Robijn Michael was, draait het in Onyx om Emma’s connectie met de bijzondere Atlas.

De Boeken van het Begin zijn de klassiekers van de toekomst, aldus Uitgeverij Van Goor. De boeken zijn perfect voor liefhebbers van Harry Potter en Narnia. De delen zitten vol spanning, avontuur, actie, humor en ontroering.

‘LAAT ME ERUIT! LAAT ME ERUIT!’ Emma had een schorre stem van het schreeuwen, haar vuisten deden pijn van het bonken op de metalen deur. ‘LAAT ME ERUIT!’ Een paar uur eerder was ze met een schok en badend in het zweet met Kates naam op haar lippen wakker geworden in een vreemde kamer. Ze had zich niet afgevraagd waarom het geen avond meer was of waar het bos was gebleven. Ze was niet eens benieuwd waar ze nu was. Dat deed er allemaal niet toe. Ze was ontvoerd, ze zat gevangen, ze moest ontsnappen. Zo simpel was het.

Titel: Onyx
Serie en deel: De boeken van het begin 3
Auteur: John Stephens
Uitgeverij: Van Goor
ISBN: 9789047516910
Voor kinderen tussen de 10 en 12 jaar.

Lees ook:Ramp op de Noordpool (De coole avonturen van Emma Dewit 6) – Dixie Dansercoer & Reina Ollivier
Lees ook:In jouw schoenen
Lees ook:Disruptor (Seeker 3) – Arwen Elys Dayton
Lees ook:Spanning in Groenland (De coole avonturen van Emma Dewit 5) – Dixie Dansercoer & Reina Ollivier
Lees ook:Schaduwheer (De Duistere Machten 2) – Cassandra Clare

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>