Vechten voor de waarheid (The Finisher 1) – David Baldacci

Wat zou jij doen als je ontdekte dat alles waar je ooit in geloofde niet waar was? Wat als alles mogelijk was, zelfs het onmogelijke? Hierover lees je in bestsellerauteur David Baldacci’s boek The Finisher, een bloedstollend YA-avontuur van een meesterverteller. En het boek is niet alleen geschikt voor jonge, maar ook voor oude Baldacci-fans.

Vega Jane woont in een armoedig dorp, omringd door een moeras. Wie het moeras ingaat, kan dat niet navertellen. Maar dan verdwijnt een goede vriend in het moeras. Hij heeft een kaart voor Vega Jane achtergelaten van een hele andere wereld. Dit is een wereld vol vreemde, onbekende wezens.

Een wereld waarin Vega misschien een ander leven wacht, een veel beter leven dan dat van een Finisher in de Fabriek. Met gevaar voor eigen leven gaat Vega op zoek naar de waarheid: over de wereld waarin ze leeft, haar familie en ook de waarheid over zichzelf.

David Baldacci wordt vertaald in 48 landen en wereldwijd zijn van zijn boeken meer dan 100 miljoen exemplaren verkocht. Inmiddels zijn de filmrechten van The Finisher al verkocht. “Vergeet Katniss Everdeen, Vega Jane heeft ons hart gestolen!” aldus de Amerikaanse pers. Bekijk hier de trailer van het boek:

Titel: Vechten voor de waarheid
Serie en deel: The Finisher 1
Auteur: David Baldacci
Uitgeverij: Leopold
ISBN: 9789025867805
Voor Young Adults.

Lees ook:Rennen voor je leven (The Finisher 3) – David Baldacci
Lees ook:Sprong in de wildernis (The Finisher 2) – David Baldacci
Lees ook:Wereld vol gevaar (The Finisher 4) – David Baldacci
Lees ook:Alles wat je moet weten over ongesteld zijn
Lees ook:Vertel me drie dingen – Julie Buxbaum

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>