Hoe verover ik een prins?

hoe verover ik een prinsWanneer Calypso na de vakantie vol energie terugkeert naar school – een exclusieve Engelse kostschool voor steenrijke en adellijke meisjes ? wordt haar snel duidelijk dat dit jaar niet zal verlopen zoals ze zich had voorgesteld. Zo blijkt niet haar beste vriendin Star haar kamergenoot te zijn, maar Calypso’s aartsvijand Honey! Star deelt nu haar kamer met een oogverblindende prinses uit Nigeria.
Ook haar spannende sms-romance met zowel kroonprins Freddie als de knappe Billy bezorgt haar buikpijn: met wie van de twee moet ze naar het gala? Wat zal er gebeuren als ze ontdekken dat ze met twee jongens smst? En wat te denken van het gerucht dat haar vriendin Portia achter haar rug om prins Freddie heeft veroverd? Is Calypso straks de grote verliezer in deze emotionele achtbaan?

Titel: Hoe verover ik een prins?
Auteur: Tyne O’Connell

[isbn]9789026131905[/isbn]

Lees ook:Hoe versier ik een prins?
Lees ook:Hoe weersta ik een prins?
Lees ook:Welterusten, kleine Billy-Bob – Pauline Oud
Lees ook:LEGO Star Wars: Kies jouw kant
Lees ook:Star Wars: alles wat je moet weten en nog veel meer

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>