De waanzinnige tandarts – David Walliams

De waanzinnige tandartsDe waanzinnige tandarts van David Walliams is een waanzinnig grappig boek vol actie en spanning voor lezers vanaf 9 jaar – ook voor hen die geen hekel hebben aan naar de tandarts gaan.

In de stad van Alfie gebeuren ’s nachts rare dingen. Kinderen leggen een melktand onder hun kussen en vinden de volgende ochtend geen muntstukje van de tandenfee, maar… een dode slak.

Of een kronkelende oorwormen, of een stinkende sok, of andere doodenge dingen. Wie heeft die daar in hemelsnaam gelegd? En wat zijn ze van plan met al die tanden? Alfie is vastbesloten het te ontdekken.

‘Laat mij mezelf voorstellen. Ik ben je nieuwe tandarts. Mijn naam is mevrouw Wortel, maar ik vraag al mijn kleine patiënten om me “mama” te noemen … Dus mag ik een grote en harde “Hallo mama” horen? Op drie: één, twee, drie …’ – Mevrouw Wortel (mama)

De waanzinnige tandarts Illustratie

Titel: De waanzinnige tandarts
Auteur: David Walliams
Uitgeverij: Clavis
ISBN: 9789044823332
Voor kinderen vanaf 9 jaar.

Lees ook:Kas bij de tandarts – Pauline Oud
Lees ook:Het eerste nijlpaard op de maan – David Walliams
Lees ook:Opa vlucht – David Walliams
Lees ook:Ik wil NIET naar de tandarts!! – Stephanie Blake
Lees ook:Beer zegt boe! – David Walliams

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>