Lynn 2.0 – Anke Kranendonk

Het boek Lynn! van Anke Kranendonk heeft een vervolg gekregen: Lynn 2.0. Hierin maakt Lynn zich klaar voor de spannendste gebeurtenis van het jaar: het schoolkamp van groep acht. Maar er gebeurt al zoveel in haar leven.

Ze krijgt – o nee toch – opeens van die rare vlinders in haar buik als ze aan Joeri denkt. Haar bikini is haar opeens te klein. En tot overmaat van ramp groeien haar tanden recht uit haar bovenkaak.

Op kamp loopt alles uit de hand: het gekonkelfoes, het gekeet en het groepjesgedoe . Het is een vrolijke, herkenbare chaos. Maar Lynn weet niet goed wat ze met alle chaos aan moet. Ze wil gewoon Lynn zijn, maar dan nét iets leuker: Lynn 2.0!

De drie Julia’s renden ogenblikkelijk naar de schommels, Natas, Kim en Anneloes kregen als eersten hun tassen en liepen ermee naar het grote terras. Hanneke ging achter hen aan.

Marjorie hielp de chauffeur met de etensspullen uitladen. Prem zat al in een boom, Joeri rende achter zijn leren bal aan, Kim gilde dat hij dat goed kon en ging de eetzaal in, Zoë knoopte een gezellige zakdoek om haar hoofd, Fenna sprong naar een tak en slingerde eraan totdat hij afbrak.

En als je denkt dat het een losgeslagen zooitje was, die school van ons, dan was dat niet zo. We waren doodgewoon basisschool De Wijnrank op kamp. En in mijn schoenen zaten al wel honderd dennennaalden.

Het eerste boek - Lynn! - is t/m 2 augustus 2015 verkrijgbaar voor 10 euro.

Titel: Lynn 2.0
Auteur: Anke Kranendonk
Uitgeverij: Lemniscaat
ISBN: 9789047707059
Voor kinderen vanaf 10 jaar.

Lees ook:Lynn 3.0 – Anke Kranendonk
Lees ook:Vuur is er!
Lees ook:Kapitein Kees – Anke Kranendonk
Lees ook:Nieuwe voetbalschoenen voor Lynn (Het meidenteam 1) – Pieter Feller & Tiny Fisscher
Lees ook:Alle kinderen – Anke Kuhl & Martin Schmitz-Kuhl

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>