Vlieg – Marco Kunst en Philip Hopman

Vraag jij jezelf ook wel eens af of je anders bent dan anderen? Dan is dit ontroerend mooie leesboek vast iets voor jou.

Marius is een dromer. Het liefst bouwt hij vliegers of kijkt hij naar de sterren, samen met zijn opa. Altijd als Marius door de duinen naar ht huis van zijn opa fietst, komt hij langs kliniek Vreugendal. Hij probeert niet te kijken naar de gekken achter het hek, maar kan het toch ook niet laten. Al lopen de rillingen hem over de rug.

Dan krijgt Marius het aan de stok met een jongen van wie wordt gefluisterd dat hij gek is. ‘Vogelpoep’, noemen ze hem. Marius begint steeds meer aan zichzelf te twijfelen. Wanneer ben je eigenlijk gek?

Titel: Vlieg
Auteur: Marco Kunst
Illustrator: Philip Hopman
Uitgeverij: Lemniscaat
ISBN: 9789047705321
Vanaf ongeveer tien jaar

Lees ook:Niets om het lijf – Kaat De Kock
Lees ook:Mij niet gezien – Meg Rosoff
Lees ook:Dumplin’ – Julie Murphy
Lees ook:Superslimme dieren
Lees ook:De moorden van Barkvik

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>