Paul Biegeldag

Aanstaande vrijdag, 25 maart, wordt de geboortedag van Paul Biegel gevierd met feestelijke activiteiten in heel Nederland.

Onberispelijke rovers
Traditiegetrouw zorgen de Biegelvrienden – boekhandels die fan zijn van zijn werk – er op Biegeldag voor dat kinderen én volwassenen in heel Nederland een dag lang genieten van sprookjesachtige verhalen. Die gaan over onberispelijke rovers, kittige zeemeerminnen, koddige dwergen en nukkige heksen. De vrienden brengen hun boekhandels in Biegelsferen met posters en buttons.
Dit jaar staat de complete Biegelbibliotheek centraal, elf titels die herdrukt zijn in een fraaie uitvoering en omslagtekeningen van Charlotte Dematons, Carl Hollander, Fiel van der Veen en andere gerenommeerde illustratoren.

Dorrodosia
Kinderen kunnen bij de Boekhandelvrienden een pakket ophalen voor de ‘Dorrodosia’, een kijkdoosknutselplaat. De mooiste kijkdoosmaker krijgt een Biegelboekenpakket. Insturen kan tot 14 mei.
Voor meer informatie over de Biegeldag kan je contact opnemen met de afdeling pers en promotie van uitgeverij Lemniscaat, tel: 0031-10.206.29.26, [email protected]

[Bron: Leesplein, Lemniscaat, Villakakelbont]

Lees ook:Paul Biegeldag
Lees ook:Pip heeft pech
Lees ook:Kerntitels Kinderboekenweek 2014
Lees ook:Leren lezen met Kluitman: Stan en de negen rovers – Jowi Schmitz
Lees ook:YA! Het magazine over Young Adultboeken van Lemniscaat

1 Reacties // Reageer

One thought on “Paul Biegeldag

  1. Gitte Spee

    Ik vind het heel leuk dat er op Kinderboekenblog een link is geplaats naar mijn website,
    maar helaas werkt die link niet goed. Zou u er een keertje naar kunnen kijken?

    Alvast veel dank, Gitte

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>